Synes du det ser interessant ut å jobbe med helse i Senja eller Sørreisa? Det syns også vi og ønsker oss flere dyktige medarbeidere. 

Vårt fortrinn er at lang avstand til sykehus har gjort oss flink til å lage gode desentraliserte helsetilbud og å utnytte fagfolkene våre sin kompetanse. For å beholde ansatte mener vi det er riktig å tilby faglig utfordrende jobber i et trygt fagmiljø.  Regionen har en bredt og komplimenterende tilbud innenfor helse, der de ulike tjenestene er gjensidig avhengig av hverandre.

Vi er stolte av den jobben som gjøres og det tilbudet vi kan tilby befolkningen og regionen. Den stoltheten og gleden med å utføre viktige oppgaver for andre, ønsker vi at flere skal få ta del av.

At regionen i tillegg har verdens vakreste natur, et mangslungent og spennende klima, rimelig tilgang til urbane goder og er befolket av høvelig trivelige mennesker er heller ikke å forakte. 

Oversikt over ledige stillinger finner du på:

jobbnorge.no

Dersom du ikke finner en stilling som passer for deg, men er interessert i jobb hos oss, kan du ta kontakt med virksomhetsleder Anita Ustad, som vil forsøke å gi deg gode svar på det du lurer på:

anita.ustadDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt for at du skal kunne åpne innhold og utføre handlinger.